Hvem er vi?

Mit navn er Rasmus Nørregaard og jeg er indehaver af Nørregaard tømrer og snedker, beliggende i Tommerup på Fyn.
Jeg har over 20 års erfaring inden for byggebranchen og min ekspertise spænder vidt. Jeg startede i lære som tømrer og snedker i 1996 og har siden da arbejdet med alt lige fra b.la. renovering huse, nybyggeri, kirker, herregårde, halbyggeri og kreativ byg i zoologisk have.

Inden jeg startede som selvstændig, har jeg været formand i et større tømrerfirma, været byggeleder og styret byggepladser i hele landet. Derudover har jeg også siddet som beregner på en stor trælast. Med baggrund i disse erfaringer, har jeg opbygget en bred viden inden for tømrerfaget, byggeri og alle dets fagområder.

Jeg er glad og stolt af tømrerfaget og sætter en stor ære i mit arbejde.

Vores virksomheds værdier/målsætning.

Vores værdier er at levere et kvalitetsarbejde til tiden og til en fornuftig pris. Vi sætter altid kunden i højsædet og lytter til kundens ønsker og krav. Vi tror på at en tilfreds kunde er med til at gøre arbejdet sjovere og mere tilfredsstillende.

Totalløsning.

Vi laver gerne en totalløsning, hvor vi står for alt og alle håndværkere gennem hele byggeprocessen.
Det gør at i som kunde ikke skal bekymre jer for de forskellige håndværkere eller processen. Vi står inde for kvaliteten og at tidsplanen bliver overholdt.

Kundepolitik.

Hos os er kunden altid i centrum og er med igennem hele byggeprocessen.
Går i med en drøm eller idé, kommer vi gerne med råd og vejledning, for at kunne realisere jeres drøm.
  • Nørregaard Tømrer & snedker beskæftiger sig med alle opgaver indenfor tømrer og snedkerfaget. Ingen opgaver er for store eller for små.
  • Vi lytter til vores kunders ønsker og drømme.
  • Kundens tilfredshed er afgørende for om et byggeprojektet er gået godt.